Tjenester og priser i samarbeid med Midtkraft

Modum Kabel-TV er tjenesteleverandør og tilbyr et bredt utvalg av tjenester som er tilpasset kundenes behov. Vi kan anbefale den rabatterte Himepakken som inkluderer både TV-kanaler og bredbåndstjenester. Dersom du ikke har behov for TV-kanaler kan du velge å kun ha abonnement på bredbånd.

Pris for standard tilkobling:

Vi ønsker at så mange som mulig skal ha mulighet til å benytte tjenestene. Derfor tilbyr vi standard tilkobling til en spesielt gunstig pris dersom du bestiller innen bestillingsfristen. (Utbyggingsprosjekter som ikke er dekket med tilskudd/ midler kan ha egne tilkoblingspriser utover det som er standard).

Bestillingsfristen varierer fra område til område. Se eget informasjonsbrev som du mottar pr. brev, telefon, e-post eller SMS.

Standard tilkobling inkluderer:

Himepakken - Alle tjenester samlet i en pakke.

Himepakken fra Modum Kabel-TV gir deg som kunde mulighet til å samle dine tjenester i en og samme pakke til en rabattert pris. Du får et godt utvalg av TV-kanaler, stor bredbåndskapasitet, tilgang til vår strømme- og arkivtjeneste for nettbrett og mobil, samt arkivtjenesten på en HD-dekoder. Hos oss kan du også velge å bruke en CAM-modul hvis TV-en din støtter dette. Dette får du med Himepakken:

Stabilt og kraftig bredbånd - med bredbåndskapasiteter tilpasset ditt behov.

Modum Kabel-TV tilbyr forskjellige bredbåndskapasiteter for deg som kun ønsker et abonnement på bredbånd. Våre kunders behov er forskjellig. Noen bruker internett lite og andre bruker internett mye. Med mange samtidige brukere er det behov for større kapasitet enn med få samtidige brukere. Hva nettet brukes til er også av betydning. Vi hjelper deg med å velge riktig bredbåndskapasitet dersom du ønsker det. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har behov for veiledning i forbindelse med våre bredbåndskapasiteter.